YPR.se

Luftrenare

Luftrenare är ett fantastiskt hjälpmedel för astmatiker och allergiker för att skapa en renare inomhusmiljö, eller som många uttrycker det ”en frizon” där man kan slippa alla de partiklar som skapar problem på luftrör, hud och andra utsatta kroppsliga delar som orsakas av till exempelvis pollen, allergener, virus och bakterier.

Men erfarenheterna även hos de som inte har några allergier är anmärkande, bättre luft skapar inte bara ett bättre välmående utan även en fräsch doft och det har även bevisats att den kan lindra huvudvärk och förebygga astmatiska och allergiska problem. Luften inomhus kan idag vara upp till 5 gånger mer förorenad än den luft vi andas in utomhus varför det idag blir viktigare att rena luften för att hålla oss friska och må bra eftersom vi befinner oss inomhus upp till 90% av vår tid. Att bedöma luftkvaliteten är svårt, beroende på att partiklarna som dessa renar är så små att de inte syns. Med de luftrenarna vi beskriver nedan kan du alltid få hjälp med detta då en luftkvalitetsindikator visar din aktuella luftkvalitet med den innovativa färgindikatorn.

Vi erbjuder kostnadsfri konsultation

apm-1010dh_1

COWAY APM-1010DH

En högeffektiv luftrenare och luftbefuktare i snygg design med låg driftskostnad och långa filterbytesintervaller. Levererar 324m³ ren och befuktad luft per timme. För rum upp till 67m².

5485 ink moms

ap-1008dh

Coway 1008DH

Gör din inneluft upp till 4 gånger mer hälsosam med Coway AP-1008. Den har vunnit engelska ”Red Dot Design Award” och med sina 21db (A) får du och familjen sova ostört hela natten. Rekommenderad av Astma- och Allergiförbundet.

KfuR3pt

5315 ink moms

ap-1008ch

Coway 1008CH

En stilren, energisnål luftrenare med intelligent trestegsfiltrering. För rum upp till 74 m². Går ner i sleep Mode vid mörker för lägre ljudnivå på natten. Rekommenderad av Astma- och Allergiförbundet.

KfuR3pt

3628 ink moms

ap-1009ch

Coway 1009CH

En prisvärd, högeffektiv luftrenare i snygg design med låg driftskostnad och långa filterbytesintervaller. Levererar 303 m3 ren luft per timme. För rum upp till 63m². Rekommenderad av Astma- och Allergiförbundet.

KfuR3pt

3200 ink moms

Vi har reservdelar och tillbehör till samtliga modeller.
Hör av dig till oss så hjälper vi dig.
lf-wasa-kredit-logo_left_rgb
Dela upp din betalning med Wasa Kredit (3år räntefritt)

Kontakta oss för order eller konsultation

Vi hjälper dig gärna med att välja rätt produkt. Skriv till oss så återkommer vi med information samt pris.